Skip to content Skip to footer
Screens

Stijlvol, effectief en duurzaam

Screens zijn populaire zonweringen en zorgen ervoor dat het zelfs tijdens de warmste dagen koel blijft in uw woning. Screens filteren het directe zonlicht en de warmte. Uiteraard bieden ze tijdens alle seizoenen het nodige comfort, denk maar aan de lage stand van de zon tijdens de wintermaanden, waardoor lichtinval hinderlijk kan zijn.

Privacy

Naast zonwering profiteert u ook van extra privacy (geen inkijk, wel zicht naar buiten).

Uitgebreide keuze in kleur

Profielen en doeken verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Windvast & zonvrij

Een ritsscreen is 100% windvast, zonvrij en insectenwerend voor binnen.
screens - suncool.be
screens - suncool.be
Kwaliteit verzekerd

Onze ritsscreens gaan nog een stap verder

Ze zijn niet alleen 100% windvast, maar bieden ook bescherming tegen hinderlijke zonnestralen en houden ongewenste insecten buiten. Bovendien blokkeren ze schadelijk UV-licht, wat uw interieur beschermt tegen verkleuring en schade.

De compacte en veelzijdige aard van onze ritsscreens maakt ze geschikt voor installatie op elke gewenste locatie. Hoewel ze niet volledig verduisterend zijn, zorgt het subtiele licht dat binnenkomt voor een aangename sfeer in huis. Daarnaast geniet u van extra privacy, aangezien onze screens inkijk voorkomen terwijl u wel vrij naar buiten kunt kijken.

Personaliseer uw zonwering met onze screens, verkrijgbaar in diverse kleuren voor zowel de profielen als de doeken. De bediening is al even flexibel als de installatiemogelijkheden, met opties zoals een handige opbouwschakelaar, een praktische afstandsbediening of zelfs bediening via een gebruiksvriendelijke app op uw smartphone.

Kies voor de ultieme combinatie van gemak en duurzaamheid door te opteren voor onze screens, die zelfs beschikbaar zijn op zonne-energie. Ervaar het comfort, de privacy en de stijl die deze moderne zonwering te bieden heeft.

Portfolio

Onze realisaties